Laat mij jullie inspireren

Met lichtheid en humor werp ik in een workshop een lichtje op anders omgaan met tegenslagen.

Afhankelijkheid, kwetsbaarheid, hulpvraag en aanbod, leiderschap, creativiteit, volgen, doorzetten en samenwerken krijgen aan de hand van voorbeelden uit mijn leven een andere lading. Meestal hoor ik deelnemers verzuchten dat ze van zichzelf vinden problemen te zien die er niet zijn. Ook dat is de mazzel van pech; ik zie die problemen in ieder geval niet, net zo min als beren op de weg.

"Nee, je hoeft niet met liedjes mee te zingen en je bent ook niet de sigaar als je op de eerste rij zit. De mazzel van pech laat niet alleen iedereen in zijn of haar waarde, het geeft een energie boost aan je mogelijkheden en ambities"

De mazzel van pech maakt bewust op het gebied van:

Boekpresentatie 4 november 2023 - De Oude Keuken Castricum

Kortom

De workshop 'De mazzel van pech' is voor teams en individuen. Van 5 tot 1.600 personen (zoveel passen er in Carré), workshops worden aangepast aan specifieke doelen, thema's en tijd. 

Het brengt mensen zonder tips of sturing tot zelf gevonden inzichten, het verleidt tot zelfreflectie, het plaveit de weg naar hulpbronnen, het creert bereidheid, respect, begrip en tolerantie, het is interactief.

Ben je geinteresseerd? Wil je er graag meer over weten? Neem dan contact met mij op.